Curs valutar dinar iordanian, curs valutar JOD, curs dinar iordanian, curs JOD

Dinar iordanian, curs valutar dinar iordanian, curs JOD. Dinar iordanian este moneda oficiala a Regatului Hasemit al Iordaniei, impreuna cu sekelul israelian, in Statul Palestina si West Bank. Codul monedei iordaniene este JOD, dar neoficial se foloseste si codul JD. Se divide in 10 dirhami, 100 qirsh sau 1000 fils.
atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar dinar iordanian, schimb valutar JOD sau schimb dinar iordanian, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs valutar dinar iordanian si la casa de schimb valutar. Curs valutar dinar iordanian sau curs JOD se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.
Curs valutar dinar jordański JOD, vineri 09.06.2023
Nu există bănci sau case de schimb care să aibă dinar jordański în ofertă.Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar?
Apasa CONT NOU pentru a crea un cont, casa de schimb valutar pentru cum iti poti pune curs valutar.
Vrei sa ne contactezi?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.

Curs valutar