Curs valutar dolar Hong Kong, curs valutar HKD, curs dolar Hong Kong, curs HKD

Dolar Hong Kong, curs valutar dolar Hong Kong, curs HKD. Dolar Hong Kong, cod HKD, simbol $, HK$ sau 圓, este moneda oficiala a Regiunii administrative Speciale din Hong Kong. acesta este impartit in 100 de centi.
atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar dolar Hong Kong, schimb valutar HKD sau schimb dolar Hong Kong, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs valutar dolar Hong Kong si la casa de schimb valutar. Curs valutar dolar Hong Kong sau curs HKD se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.
Curs valutar hongkong dollar maxim inregistrat in 2023 a fost de 2.933 in data de 06.01.2023
Curs valutar HKD minim inregistrat in 2023 a fost de 2.689 in data de 14.04.2023

Curs valutar hongkong dollar HKD, vineri 09.06.2023vezi cursul valutar hongkong dollar de la casele de schimb vezi cursul valutar hongkong dollar de la CNB


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar?
Apasa CONT NOU pentru a crea un cont, casa de schimb valutar pentru cum iti poti pune curs valutar.
Vrei sa ne contactezi?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.

Curs valutar