Curs CNB, Curs Valutar CNB

Curs CNB, Curs valutar CNB oficial se stabileste zilnic de catre NBP, pe baza raportului dintre cererea de cumparare si oferta de valute de pe piața din România. In general, acest curs CNB se publica in jurul orei 13.00 pe site-ul oficial al NBP. Banca Naționala a României (NBP) este banca centrala a Romaniei, avand personalitate juridica și este o institutie publica independenta, in Bucuresti fiind sediul central. NBP este structurata in 19 sucursale, clasificate in trei tipuri, sucursala din strada Lipscani fiind de tip special. Cele 3 sucursale de gradul I sunt in Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara. Sucursalele de gradul II sunt: Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Buzau, Constanta, Craiova, Galati, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Targu Jiu si Targu Mures. Banca Naționala a României a fost infiintata in anul 1880 cu un capital initial de 30 milioane lei (din care 10 milioane capital de stat, iar restul de 20 milioane fiind capital privat).

Curs valutar CNB

vineri 09.06.2023


Notă curs valutar CNB:

Cursul oficial se schimbă de principiu la mijlocul zilei în curs, o singură dată. Se poate întampla ca de multe ori cursul valutar CNB să se schimbe de mai multe ori pe zi, în funcție de piața valutară. Curs valutar CNB nu este garantat de valutare.ro pentru acuratețea lui.

Prezenta listă nu implică obligativitatea utilizării cursurilor valutelor și aurului în tranzacții efective de schimb valutar și înregistrări contabile.


Curs Valutar CNB - alte cursuri

vezi cursul valutar de la toate bancile vezi curs valutar de la casele de schimb vezi arhiva curs valutar CNB

Preluare curs valutar CNB, curs CNB

Acum poti avea pe site-ul sau pe blog-ul tau curs valutar CNB gratuit sau curs CNB, viziteaza pagina de preluare curs: preluare curs valutar CNB gratuit


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar?
Apasa CONT NOU pentru a crea un cont, casa de schimb valutar pentru cum iti poti pune curs valutar.
Vrei sa ne contactezi?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.

Curs valutar