Curs valutar rand sud african, curs valutar ZAR, curs rand sud african, curs ZAR

rand sud african, curs valutar rand sud african, curs ZAR. Rand este moneda oficiala a Africii de Sud. Este abreviata folosind simbolul R, codul ISO este ZAR - abreviere a sintagmei neerlandeze Zuid-Afrikaanse rand. Este divizata in 100 de centi (simbol c).
Atentie! Inainte de a va deplasa pentru schimb valutar rand sud african, schimb valutar ZAR sau schimb rand sud african, va rugam sa verificati telefonic daca este acelasi curs valutar rand sud african si la casa de schimb valutar. Curs valutar rand sud african sau curs ZAR se modifica de mai multe ori pe zi sau poate fi pentru anumite sume minime.
Curs valutar south africa rand maxim inregistrat in 2023 a fost de 1.347 in data de 04.01.2023
Curs valutar ZAR minim inregistrat in 2023 a fost de 1.127 in data de 12.05.2023

Curs valutar south africa rand ZAR, vineri 09.06.2023vezi cursul valutar south africa rand de la casele de schimb vezi cursul valutar south africa rand de la CNB


Convertor valutar

Reprezinti o casa de schimb valutar?
Apasa CONT NOU pentru a crea un cont, casa de schimb valutar pentru cum iti poti pune curs valutar.
Vrei sa ne contactezi?Curs valutar, istoric curs valutar si convertor valutar

Convertor valutar de la Valutare.ro va calculeaza si foloseste un curs valutar de la o anumita data, suma calculata cu TVA sau TVA-ul singur, va face inmultiri, adunari, scaderi si impartiri in acelasi timp. Valutare.ro va ofera cel mai bun convertor valutar de pe piata pentru curs valutar.
Tot aici puteti gasi si cel mai complet si precis istoric curs valutar de la toate bancile si casele de schimb inregistrate din Romania. Acest istoric curs valutar va ofera o imagine mult mai clara a evolutiei cursului valutar.

Curs valutar